If you are a PayrollPanda Core customer, visit payrollpanda.my/help to explore our all-new Help Center.

Tentang Kami

PayrollPanda ialah penyelesaian perisian gaji dalam talian terkemuka untuk PKS Malaysia. Sistem payroll yang diluluskan LHDN kami menjadikan payroll mudah dan cepat - menjalankan payroll dalam masa 15 minit atau kurang!

Sebagai tambahan kepada pengurusan penggajian, sistem kami turut didatangkan dengan pengurusan cuti dan database pekerja. 

Kami komited dan terus menambah baik produk kami, biasanya mengeluarkan kemas kini baharu setiap dua minggu. Kami berbangga dengan perkhidmatan pelanggan kami yang cemerlang serta semuanya berpangkalan di Malaysia, dan sedia untuk menawarkan sokongan melalui sembang langsung, emel dan telefon.

PayrollPanda dipercayai ribuan peniaga PKS di Malaysia dari pelbagai industri serta telah dinilai tinggi oleh pelbagai tapak ulasan termasuk Capterra, GetApp, BitCatcha dan G2.

Kumpulan kami terdiri daripada 70+ orang pekerja yang komited untuk memperkenalkan cloud HR yang efisyen kepada perniagaan di Malaysia. Kami sentiasa mencari individu yang berfikiran sama serta berdaya saing untuk menyertai pasukan kami. Anda boleh membuat semakan senarai jawatan tersedia kami di sini.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila kunjungi artikel bantuan Fakta Ringkas Tentang PayrollPanda Was this article helpful?

Can’t find what you’re looking for?

Our award-winning customer care team is here for you.

Contact Support